Ključi življenjskega cesarstva - dogodek preboja s Cristy in Mihaelom Žmaharjem

Ključi življenjskega cesarstva - dogodek preboja s Cristy in Mihaelom Žmaharjem

Obstajajo ključi, ki odpirajo vrata življenjskega cesarstva. Naj ti pokaževa, kje so.

To je dogodek ki te bo za vedno spremenil! To je dan rojstva novega načrta za življenje, ki ti ga predava z odra in skozi ... novo knjigo! Daaaaaaa, Žmaharja imata končno novo, skupno knjigo!

Najini imeni sta Cristy in Mihael Žmahar. Nadeli so nama mnogo imen - duhovna učitelja, pisatelja, coacha, voditelja meditacij ... Da, vse to sva. Predvsem pa sva človeka, ki imata v sebi neusahljivo željo, da bi razumela in živela svoje sanje! Imava izjemno srečo, kajti po poti življenja hodiva skupaj - tako kot par, kot tudi partnerja v življenjskih poslanstvih.

Dolgo časa sva iskala tiste skrivnosti, ki gradijo življenje. Na tej poti sva napisala 10 knjig, na svojih dogodkih gostila na desetine tisoče ljudi, odvodila na tisoče meditacij ... Iskala sva, kako zgraditi ... življenje. Vendar ne samo običajno življenje. Ne, to naju nikoli ni zanimalo. Ampak življenje, ki je polno! Polno možnosti, obilja, pravih ljudi, poslanstva ... Iskala sva način, kako zgraditi ... življenjsko cesarstvo.

In našla sva ga. 

Spoznala sva, da resnično življenjsko cesarstvo ni zgrajeno iz marmornih pročelij in kamnitih zidov, temveč iz notranjih spoznanj, katera lahko v svojem srcu in umu nosi vsak. Za cesarstvo ljudje ne potrebujemo zakladnice zlata, potrebujemo pa zakladnico spoznanj. Resničnih spoznanj. Spoznanj, ki so jih izkusili ljudje na svoji resnični poti. Spoznanj, ki jih lahko nemudoma vpelješ v svoje življenje in ga z njimi za vedno spremeniš.

Ta spoznanja sva dolgo časa iskala. Skozi težavne lekcije življenja, bolečine zlomljenih src, razočaranja izgubljenih upov, preko izjemnih življenjskih zmag, nebeških pomoči, ki so prišle v ravno pravem trenutku ...

Sedaj sva končno pripravljena. Pomirjena z bitkami, ki sva jih izgubila in zmagami, ki sva jih osvojila. Tukaj sva. Prizemljena. Pametnejša. Bolj zaljubljena. Srečnejša.  S ključi v roki. S ključi življenjskega cesarstva. Pripravljena, da ti jih predava. Zato, da lahko vstopiš vanj tudi ti.

Razkrila bova zgodbe v ozadju, ki ti bodo dale vedeti, da ni vse tako kot je videti na prvi pogled, a da se s trudom in močno voljo da doseči ... marsikaj! 

Dovolj je bilo čakanja in upanja na jutri, ki nikoli ne pride. Dovolj je bilo teme, ki duši sanj in vizije tistih, ki jih zaobjame. Ne, sedaj je čas za svetlobno kreacijo. Sedaj je čas, da se zgradijo visoki stolpi cesarskih palač, katerih zlate strehe se bleščijo daleč naokoli. 

Zato sva izbrala poseben dan!

Vabiva te na izjemen dan, ko se bodo začela graditi nova cesarstva. Tudi tvoje. To bo dan, ko ...

 • bova izvedla dogodek, ki bo v tvojem srcu zgradil temelje nove prihodnosti, kajti na njem ti predava skrivnosti smiselnega življenja. To bo dogodek smeha, močnih vizij in še močnejši sporočil. Popeljala te bova v svet, ki združuje starodavna znanja in moderne pristope. Skozi večurni program ti preko odra, videov in glasbe razkrijeva principe gradnje pravega življenja zate.
 • bo luč sveta ugledala najina nova knjiga "8 ključev življenjskega cesarstva". To je knjiga, ki narekuje pogumne odločitve tistih, ki znajo prisluhniti življenju. V njej razkrijeva 8 pomembnih lekcij, ki sva jih spoznala v osmih dogodkih, ki so nama popolnoma spremenili življenje. Ta knjiga ti preda najpomembnejše ključe življenja, ki odpirajo vrata zakladnic možnosti, ki te obdajajo. Si pripravljen(-a) odpreti ta vrata z nama? Potem pa le zagrabi to knjigo, kajti na več kot dvesto straneh te bo jasno vodila naprej. Vse do lastnega cesarstva!
 • bo Cristy razkrila svojo blagovno znamko "Angel's prophecy" in izjemno novo pot
 • stala sva na odru z največjimi svetovnimi imeni v duhovnosti ... vsi ti dogodki so bili prebojni - zato nama lahko zaupaš, da bo zate udeležba na tem dogodku ... neprecenljiva!  

Na tem dogodku ... 

 • ti razkrijeva kateri so temelji, ki zdržijo veličino vsakega življenjskega cesarstva, ne glede na to, kako je veliko
 • te naučiva razmišljati vztrajno
 • te naučiva kako se pobrati po padcih
 • te naučiva kako opraviti s preteklostjo
 • te naučiva kako zbrati voljo in pogum v najbolj ključnih trenutkih življenja
 • ta naučiva ločiti iluzijo od resnice
 • kako aktivirati kozmične pomočnike za vsa področja življenja
 • prepoznati svoje unikatnosti, četudi so ti jih zatrli
 • opraviš z ugajanjem  in zaživiš resnično verzijo sebe
 • najdeš nazaj lastno identitetote popeljeva skozi najine resnične zgodbe o izjemnih življenjskih prebojih in zmagah, ter te naučiva brati znake uspeha
 • ti poveva katera energija naju je popeljala na velike odre in v sodelovanja z največjimi meni v predavateljskih in duhovnih vodah na svetu in kako lahko taka energija podpira tudi tebe
 • ti predava tehnike in strategije za delovanje, ki kreirajo in ustvarjajo zapuščino obilja, ter te vodijo na naslednji nivo - da, da, konkretne tehnike in vaje nas čakajo na ta dan!
 • bomo imeli odprti mikrofon, ki bo krožil med udeleženci in lahko se bodo postavljala vprašanja - to pomeni, da bomo delali interkativno in da ne bo manjkalo konkretnih vaj :))) 

Ker verjameva v obilje energij, prejmeš tudi izjemna darila!

 • lasten izvod najine nove knjige "8 ključev življenjskega cesarstva", v katerega se zate podpiševa in ti dodava sporočilo, katero te bo našlo na najbolj čudovit način
 • starodavni ključ (da, prav fizični simbol), kot sidro vsega znanja, ki ga bova predala na ta dan, ključ pa boš s Cristy aktiviral(-a) v posebni meditaciji - postal bo tvoj amulet obilja in aktiviranega življenjskega cesarstva (to veliki zaključek tega dogodka)
 • darilno vrečko najinega duhovnega ateljeja Potovanje duše z darilnimi boni, vodo, pisalom in zvezkom
 • najavila bova novo presenečenje, ki sledi v drugi polovici leta in o katerem izveš prvi/prva

Slikanje z nama! Vstopi v knjigo tudi s fotografijo. 


Tisti, ki boste želeli, lahko po zaključku dogodka dobite profesionalno sliko s Cristy in Mihaelom. Slika bo slikana na ozadju kot ga ima knjiga, kar pomeni, da boš ... da, z naman na naslovki. :) Dobra manifestacija, kajne?  Sliko dobiš  po e-pošti. Na voljo je le 44 mest za tako slikanje. Doplačilo za slikanje je 20 eur.


Dodatne informacije:

 • na dogodek se prijavi čim prej, kajti mesta zanj so omejena 
 • v kolikor želiš dogodek podariti svojemu prijatelju/prijateljici, lahko pri nas naročiš darilno vstopnico

NA DOGODEK SE PRIJAVI TAKOJ, DA SI ZAGOTOVIŠ SVOJE MESTO Z REZERVACIJO, PODATKE ZA VPLAČILO PA TI BOMO POSLALI V ZAČETKU MARCA. SPODAJ OZNAČI ALI ŽELIŠ ELEKTRONSKO ALI FIZIČNO VSTOPNICO, TER NE POZABI ODKLJUKATI OPCIJO SLIKANJA. :)

Veseliva se, da bomo skupaj stopili na pot prebujenja!

BREZPLAČNA AVDIO KNJIGA

Prijavi se na e-novice in prejemal/a boš intervjuje z najuspešnejšimi ljudmi, video učenja za preboj in še in še. Obdarim te tudi s super avdio knjigo, ki ti bo razkrila recept za uresničevanje tvojih sanj.