Splošni pogoji

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI NAKUPA VSTOPNIC ZA SEMINAR, KI GA ORGANIZIRA PODJETJE Atlantean creation d.o.o. (velja za večje dogodke, kjer se udeležite seminarja z vstopnico; ne velja za manjše dogodke, ki tečejo z zgolj e-poštno prijavo)

Podatki podjetja: Atlantean creation d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana, davčna številka: 18469329, matična številka: 8879346000
 
1. V ceni vstopnice je upoštevan DDV. Račun za vstopnico prejmete skupaj z le-to. 
 
VSTOPNICE SE POŠLJE PO CELOTNI PLAČANI KUPNINI.
 
2. Vstopnico skrbno hranite. V primeru izgube, poškodbe ali uničenja vstopnice, vam le-te zaradi neoštevilčenih sedežev NE bomo mogli nadomestiti.
 
3. Vstopnice bodo poslane po Pošti Slovenije. Podjetje Atlantean creation d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vstopnice, ki se morebiti  izgubijo na pošti. Prav tako podjetje Potovanje duše d.o.o. ne odgovarja za dejanja tretjih oseb, ki izvajajo dostavo.
 
4. Vstopnice je strogo prepovedano zlorabljati, spreminjati na kakršenkoli način ali kopirati. 
 
5.  Vstopnic ni mogoče vrniti in zanje zahtevati povračila denarja, razen v primeru bolezni, ki se dokaže z zdravniškim potrdilom. To je mogoče storiti do najkasneje 5 dni pred dogodkom, po tem to ni več mogoče. V tem primeru pošljite organizatorju elektronsko pošto z zahtevkom o vračilu kupnine in kopijo zdravniškega potrdila. Fizično vstopnico v tem primeru vrnete na  Atlantean creation d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana.
 
6. V primeru odpovedi seminarja s strani podjetja Atlantean creation d.o.o., lahko vstopnice v roku enega meseca po odpovedi seminarja vrnete in ste upravičeni do povračila kupnine. 

7. V primeru odpovedi dogodka zaradi višje sile (vzrok, na katerega organizator nima vpliva), se dogodek prestavi na nov datum. Vstopnica za prvotni datum se koristi avtomatsko za nov datum. Kupec v tem primeru ni upravičen do vračila kupnine za vplačano vstopnico, lahko pa vplačani znesek koristi za katerikoli produkt ali storitev, ki jo ponuja organizator. 
 
8. Obveznosti kupca so preveriti datum na vstopnici, čas in lokacijo prireditve. Ob nakupu vstopnice le-to preverite takoj in morebitne napake sporočite nemudoma.
 
9. V primeru zamude na dogodek, si organizator Atlantean creation d.o.o. pridružuje pravico, da zamudniku ne omogoči vstop na seminar zaradi potenicalnega motenja izvedbe dogodka. 
 
10. Na seminarju je strogo prepovedano snemanje dogodka. Kršitelji bodo iz seminarja nemudoma odstranjeni, organizator pa bo na mestu zahteval izbris posnetega materiala.  Dovoljeno pa je fotografirati na način, ki ne moti predavatelje in ostale udeležence dogodka. 
 
11. Na seminarju si podjetje Atlantean creation d.o.o. pridružuje pravico snemanja in fotografiranja udeležencev, ter uporabo teh materialov za lastno promocijo in ostalo prodajno distribucijo. 
 
12. Organizator Atlantean creation d.o.o. si pridružuje pravico odstraniti moteče udeležence na podlagi lastne presoje. 
 
13. Pooblaščena mesta prodaje so le spletna stran potovanjeduse.si, Eventim.si in Petroli, NE KUPUJTE VSTOPNIC NA VIAGOGO.com in podobnih prodajnih mestih, saj se zlorablja vstopnice za velike provizije! 
 
14. Udeleženci, ki bodo prišli na dogodek z nevarnimi predmeti (noži ipd) bodo po pregledu s strani varnostne službe odslovjeni na vhodu in ne bodo več imeli možnosti vstopa v dvorano. Varovanje zagotavljamo za najboljše počutje vseh udeležencev in samih predavateljev. 

Pravila vseh naših dogodkov
Obiskovalce naših dogodkov opozarjamo, da je le-te prepovedano snemati, slikati ali vsebine dogodkov posredovati tretjim osebam brez pisnega soglasja Atlantean creation d.o.o. ali Mihaela Žmaharja. Vsaka zloraba informacij dogodkov se kaznuje. 

SPLOŠNI POGOJI NAKUPA SPLETNIH SEMINARJEV, UDELEŽBE SPLETNIH SKUPIN ( VIP coaching skupina z Mihaelom)

1. Vsebine spletnih produktov je prepovedano kopirati, javno predvajati ali na kakršenkoli drug način posredovati tretjim osebam.

2. Udeleženci spletnih programov, ki trajajo več mesecev (ali celo leto) in so vplačali celotno kupnino vnaprej, v primeru, da prekinejo s programom, niso upravičeni do vračila vplačanega zneska. 

3. Deljenje spletnih povezav do plačljivih programov z tretjimi osebami je prepovedano. V primeru tovrstne zlorabe lahko Atlantean creation d.o.o. s pravnimi vzvodi zahteva povračilo škode, osebi, ki je delila spletno povezavo pa ukine dostop do plačljivih programov. 

SPLOŠNI POGOJI NAKUPA SPLETNIH ALI OSEBNIH SVETOVANJ

1. Z plačano kupnino si zagotovite termin osebnega svetovanja. V kolikor termina ne koristite zaradi višje sile, se vam brez stroškov določi nov termin. V kolikor pa si premislite in zahtevate kupnino nazaj, svetovalec zaračuna 50 eur odpovednih stroškov zaradi izgube termina. Vse odpovedi so možne 48 ur pred načrtovanim terminov, po tem vračila kupnin niso več mogoča. 

Rok vračila, ki ga ima svetovalec za vračilo preostanka kupnine, je 14 dni. 

SPLOŠNI POGOJI OBDELOVANJA PODATKOV ODDANIH NA SPLETNI STRANI WWW.MIHAELZMAHAR.SI OB PRIJAVI NA DOGODEK

1. Katere podatke zbiramo
 
Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.
 
2. Kakšen je namen zbiranja
 
Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic in  obvestil o seminarju. Atlantean creation d.o.o. kot organizator vpisane osebne podatke posameznika obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter ima dovoljenje, da po e-pošti ali telefonu kontaktira prijavljene udeležence  v zvezi s prijavo, potekom in vsebino dogodka.
 
3. Koliko časa bomo podatke zadrževali
 
V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.
 
4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo
 
To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov.
 
5. S kom bomo vaše osebne podatke delili
 
Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

POGOJI IN PRAVILA

E-POŠTNO KOMUNICIRANJE Z NAMI
 
www.mihaelzmahar.si

Podatki podjetja: Atlantean creation d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana, davčna številka: 18469329, matična številka: 8879346000
 
Spoštovani obiskovalci naših spletnih strani in naših izobraževanj/svetovanj,
 
Za vas smo pripravili kratek sestavek v želji, da vse naše obiskovalce seznanimo s pravili in načeli delovanja naših spletnih strani. Na naše elektronske naslove prejemamo najrazličnejšo elektronsko pošto, ki je v veliki meri zelo pozitivna in polna ljubezni. Pa vendar, prejmemo tudi elektronsko pošto žaljive narave ali pa takšno, katere vsebinske zahteve in želje preprosto niso v naši pristojnosti. Velikokrat se ljudje, ki nam pišejo, ne zavedajo jasnih mej področja našega delovanja in naših storitev in smo tako s tem namenom oblikovali 'obvestilo za javnost' s katerim želimo seznaniti vse, ki nas boste kontaktirali, o pravilih delovanja naše dejavnosti in o pravilih, katerim sledimo, ko nam pošljete vašo elektronsko pošto oz. ko se prijavite/udeležite našega izobraževanja/svetovanja.
 
Elektronska pošta je po 'pravilih in določilih' naše spletne strani veljavna oblika komunikacije, ki služi tudi kot dokazilo o komunikaciji. Tako v okviru naše dejavnosti sledimo naslednjim načelom in pravilom:

Ob prejemu elektronske pošte, kjer se zanimate za izobraževanje ali svetovanje, vam bomo preko elektronske pošte posredovali vse pomembne informacije (lokacija, termin, cena, prijavnica) in v primeru, da se odločite udeležiti določenega izobraževanja ali svetovanja, vas vljudno prosimo, da nam prinesete podpisano pristopno izjavo (le-to boste prejeli ob prijavi preko emaila ali pa direktno osebno). S pristopno izjavo se strinjate s pravili in določili naših storitev in prevzemate celotno odgovornost. Ker nismo uradna izobraževalna ali svetovalna ustanova in naše področje posega v področje 'duhovnosti' (kar pa nikakor ni uradno priznano), je zelo pomembno, da se obiskovalci jasno zavedate kaj je v naši pristojnosti in seveda kaj v pristojnosti našega delovanja in storitev ni.

Naša dejavnost ne spada pod uradno priznane organe pomoči posamezniku (psihološke, fizične). To pomeni, da v okviru naše dejavnosti posredujemo informacije in duhovne vsebine, ki temeljijo na duhovnem znanju mnogih mednarodnih predavateljev in avtorjev (pri katerih smo se predavatelji omenjeni na teh spletnih straneh tudi izobraževali). Naša dejavnosti ni kvalificirana za nudenje psihološke pomoči posamezniku, za to so pristojni ustrezni državni organi. S tem želimo povedati, da v primeru, da sprejememo elektronsko pošto z vsebino, ki ni v naši pristojnosti in je v pristojnosti tovrstnih državnih organov, da bomo tovrstno elektronsko pošto po naši uradni dolžnosti nemudoma posredovali pristojnim organom. Včasih namreč sprejemo elektronsko pošto v kateri je jasno razvidno, da je posameznik v labilnem psihološkem stanju in tako lahko ogroža lastno varnost ali pa varnost drugih. Naše storitve niso kvalificirane kot storitve uradne psihološke pomoči, zato torej tovrstne vsebine niso v naši pristojnosti in domeni. Ker to ni v naši pristojnosti tovrstno elektronsko pošto nemudoma posredujemo pristojnemu uradnemu organu, kar pa je tudi uradna dolžnost vsakega državljana.

V primeru, da prejemo elektronsko pošto z žaljivo vsebino, ki vsebuje najrazličnejše grožnje, bomo tovrstno elektronsko pošto nemudoma posredovali pristojnim uradnim organom. Delujemo po načelih ljubezni in svetlobe in tako nimamo nobene tolerance za negativizem ali grožnje. S svojo dejavnostjo nikogar ne prepričujemo ali silimo v to, da bi verjel vsebinam, ki jih podajamo oz. da bi se udeleževal naših izobraževanj/svetovanj. Želimo, da se le-teh udeležijo le ljudje, ki jih vsebine, ki jih ponujamo, iskreno in srčno zanimajo. Tako ne bomo imeli nobene tolerance do žaljive elektronske pošte oz. elektronske pošte z grozečo vsebino.

Zaradi različnih in vedno zelo tehtnih razlogov, lahko posamezniku prepovemo obisk naših izobraževanj/svetovanj. Prepoved je potrebno vzeti skrajno resno, saj prepovedujemo udeležbo le tistim, ki so v preteklosti kršili naša pravila in pogoje. Ker imamo vso pravno in formalno pravico nekomu prepovedati vstop na naša izobraževanja/svetovanja, bomo v primeru, da se oseba želi nasilno udeležiti in da prošnje, da nas ne kontaktira več ne jemlje resno, prav tako primorani posredovati uradnim pristojnim organom. Prav tako si pridržujemo vse pravice, da nekomu odvzamemo vse pridobljene nazive in certifikate, v kolikor ne spoštuje naših pridobljenih in naučenih etik ali kakorkoli drugače meče slabo luč na  Atlantean creation d.o.o.. V tem primeru posameznik ni upravičen do povračila stroškov,  Atlantean creation d.o.o. pa ne odgovarja za posledice njegovega delovanja na področju pridobljenega certifikata.

Z zgornjimi določili smo vas želeli seznaniti, da področje našega delovanja ni pristojno za razreševanje morebitnih psiholoških ali fizičnih problemov/bolezni in smo v tovrstnih kočljivih situacijah vedno primorani obvestiti pristojni uradni organ. Najrazličnejše grožnje (ogrožanje lastne varnosti, tuje varnosti), labilnost in sovražno naravnano elektronsko pošto jemljemo zelo resno. Ker verjamemo in podpiramo načela pravne države, le-tem tudi v polni meri sledimo. Ker verjamemo  in podpiramo načela ljubezni in svetlobe ter v tem duhu tudi delujemo, le-to pričakujemo tudi od vseh, ki prihajajo z nami v stik.

Zgornje obvestilo je napisano izključno z namenom, da razjasnimo določene stvari in da vsi obiskovalci naših izobraževanj, svetovanj in vsi tisti, ki nas kontaktirate, razumete, da smo dolžni delovati po določenih tako 'zemeljskih' oz. pravnih pravilih kot tudi po višjih duhovnih načelih. Ta pravila so namenjena temu, da ohranjajo mir, harmonijo in ljubeče odnose.

S tem obvestilom smo želeli povabiti vse tiste, ki vas naše izobraževalne in svetovalne vsebine zanimajo, da nas kontaktirate in se pozanimate glede vsebin, ki jih ponujamo. Z veseljem vam bomo odgovorili. Ker je področje našega delovanja duhovnost in duhovna rast, močno verjamemo, da tovrstno znanje in razumevanje resnično lahko dvigne kvaliteto življenja posameznika. Ker pa to področje ni področje uradno priznanih izobraževalnih vsebin ali pa uradno priznanih svetovalnih vsebin na področju naše države, je prav, da se zavedate, da je v naši pristojnosti ponuditi le 'alternativen' pristop k življenju oz. k pogledu na življenje. Vsekakor vsi verjamemo in se zavedamo, da pozitivna naravnanost ter višje duhovno razumevanje življenja prinesejo ogromno lepega v naše življenje :)
Vsem se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in spoštovanje pravil naše spletne strani ter pravil zgornjega obvestila za javnost.

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNIH VSEBIN/STORITEV NA SPLETNI STRANI MIHAELZMAHAR.SI

1. SPLOŠNE DOLOČBE

Vsebina Splošnih pogojev in pravil o uporabi spletne strani mihaelzmahar.si in potovanjeduse.si se nanaša na pogoje uporabe storitve vsebin/storitev na spletni strani mihaelzmahar.si. To predstavlja pravno veljaven in zavezujoč sporazum med vami kot uporabnikom ter nami, spletno stranjo mihaelzmahar.si oz. ponudnikom ( Atlantean creation d.o.o.).
 
2. OPREDELITVE POJMOV
 
Ponudnik in lastnik spletne strani Mihaelzmahar.si je Atlantean creation d.o.o..
 
Uporabnik – ste vi, ki obiskujete in brskate po naših spletnih straneh, ne glede na to ali ste fizična oseba ali pravna oseba oz. njen zastopnik ali pooblaščenec. 
 
Mihaelzmahar.si – je spletni portal oz. spletna stran, informacijski sistem, ki vsebuje različne lastne, avtorske in avtorsko zaščitene spletne vsebine ter storitve v okviru naše dejavnosti. Uporaba spletnih vsebin in uporaba naših storitev je popolnoma na lastno odgovornost. Z obiskom naše spletne strani in registracijo oz. z uporabo naših storitev (obisk svetovanja, obisk izobraževanja) se v celoti strinjate s Pravili in pogoji spletne strani mihaelzmahar.si in v celoti prevzemate odgovornost. 

 
3. DOSTOP DO SPLETNE STRANI IN UPORABA
 
Dostop

Dostop do spletne strani Mihaelzmahar.si je načeloma zagotovljen neprekinjeno, vse dni v letu, razen v času vzdrževanja in posodobitev spletnih strani. Ponudnik si pridržuje pravico do umaknitve in ukinitve spletne strani kadarkoli oz. katerega koli dela spletne strani in funkcionalnosti, kadarkoli, brez predhodnega obvestila. 
 
Uporaba 

Obisk spletne strani Mihaelzmahar.si in uporaba vsebin/storitev je popolnoma na lastno odgovornost. 
 
Uporaba spletne strani www.mihaelzmahar.si je pogojena s pogoji in pravili uporabe, vključno z uporabnišlimi navodili, kot tudi z veljavnimi predpisi Republike Slovenije na tem področju. Z uporabo vsebin spletne strani www.mihaelzmahar.si izrecno soglašate z njegovo vsebino in vstopate v pogodbeno razmerje s podjetjem  Atlantean creation d.o.o., ter potrjujete, da ste sposobni biti nosilec pravic in obveznosti iz tega pogodbenega razmerja. Obvezujete se, da boste to spletno strani uporabljali na zakonit način. Izključno ste odgovorni za poznavanje in spoštovanje kateregakoli oziroma vseh zakonov, podzakonskih predpisov, pravil in ureditev, ki se nanašajo na vašo uporabo tega spletnega portal. 
 
S tem, ko ste pristali na spoštovanje ‘Splošnih pravil in pogojev spletne strani mihaelzmahar.si, izrecno pristajate, da ne boste:

-uporabili teh spletnih strani (vsebin/storitev) za protipravno ravnanje ali vzpodbudili tretjo osebo, da bi storila kaj takega.
-uporabljali vsebin/storitev za kakršnekoli nezakonite namene
-nezakonito presnemavali ali kopirali naših vsebin, ki so v celoti zaščite z zakonom o intelektualni lastnini

E-poštna sporočila

Vsi, ki komunicirate z nami preko pošte postanete del naše e-poštne baze naslovov avtomatsko. Kadarkoli se lahko odjavite od naših interaktivnih vsebin z klikom na besedo ‘odjava’ spodaj v elektronski pošti, ki jo boste prejeli od nas. Lahko pa nam na naslov info@mihaelzmahar.com pošljete sporočilo z besedo ‘odjava’ in elektronski naslov s katerega ste poslali sporočilo z besedo ‘odjava’ bomo izbrisali iz baze naših registriranih uporabnikov.
 

Varovanje osebnih podatkov 

Ponudnik  se zaveda pomembnosti zanesljivega varovanja zasebnosti vsakega uporabnika portala in zbira osebne podatke, kot so e-poštni naslov in osebno ime. Ponudnik nima dostopa do gesla, ki ga uporabnik izbere in mora tako uporabnik ob izgubi gesla sam skreirati novo geslo sledeč navodilom.

Osebni podatki, ki jih zbira ponudnik, so uporabljeni za lastne evidence ter za obveščanje o storitvah ali izdelkih, ki so ali bodo na voljo. Ponudnik ščiti osebne podatke posameznikov pred vsakim nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam ali poslovnim partnerjem. Ponudnik se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov varoval v skladu z Zakonom o varstu osebnih podatkov. 
 
Izključitev jamstva

Izrecno se strinjate, da razumete, da uporabljate to spletno stran in naše izključno na lastno odgovornost. Vsebina in funkcionalnost portala so vam ponujene »take kot so«, brez kakršnihkoli drugih jamstev.
 
Izključitev odgovornosti

V nobenem primeru Mihael Žmahar oziroma njeni sodelujoči na teh spletnih straneh ter sodelujoči v okviru podjetja ne bodo odgovorni za slučajno, posredno ali posledično škodo, ki bi izvirala iz vaše uporabe oziroma nezmožnosti uporabe te spletne strani, ter nepravilne uporabe naših storitev.
 
Mihael Žmahar spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh, na spodnjem delu spletne strani pod ‘opozorili’;
 
Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike medicinske pomoči. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  V okviru ponudbe spletne strani www.mihaelzmahar.si in potovanjeduse.si ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.
 
Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. 
 
Spremembe določil
 
Mihael Žmahar si pridržuje pravico občasnih sprememb teh pogojev in pravil. Vsaka sprememba postane veljavna od trenutka, ko je objavljena na tej spletni strani, razen če ni drugače posebej določeno.

Izjava o odgovornosti pri vpisu

Spletna stran striktno uporablja »double opt-in« princip pridobivanja in vpisovanja uporabnikov, oz. metodo z dvojnim vpisom in preverjanjem. To pomeni, da elektronski naslov, s katerim se obiskovalec vpiše, preverimo tako, da mu na njegov elektronski naslov samodejno pošljemo potrditveno sporočilo s povezavo, na katero je potrebno klikniti, da se vpis potrdi in dokončno izvede.To preprečuje, da bi vas na spletno stran prijavil kdorkoli drug, kot vi sami, oziroma kdorkoli, ki nima dostopa do vašega elektronskega naslova.Kljub vsem varovalom pa lahko katerikoli spletni uporabnik v obrazec za vpis vpiše vaš elektronski naslov, s čimer boste nanj prejeli potrditveno elektronsko sporočilo za vpis. V tem primeru vas prosimo, da to sporočilo ignorirate, saj je tehnološko nemogoče imeti nadzor nad takšnimi dejanji, zato Mihael Žmahar  zavrača vsakršno odgovornost ob morebitnem tovrstnem dogodku. Kljub temu pa vpis ne bo potrjen, dokler ga ne boste potrdili s klikom na povezavo v prejetem sporočilu, zato od nas ne boste prejeli nobenih dodatnih elektronski sporočil, razen če boste vpis potrdili.
 
Omejitev osebne in nekomercialne uporabe

 Spletno stran www.mihaelzmahar.si smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so last spletne strani mihaelzmahar.si razen v primeru izrecne navedbe v teh pogojih uporabe (navedba vira in povezava na našo stran).

Povezave na spletno stran www.mihaelzmahar.si (osnovno stran in/ali posamezne podstrani) so dovoljene, če se navaja vir vsebine in povezava na našo stran.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine
Splošni pogoji poslovanja spletne  so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04). Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev.

Cene in cenik dostave

Vse cene so podane v EUR. Akcijske cene knjig veljajo do razprodaje zalog oziroma do preklica.
Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez vnaprejšnjega obvestila. Cena za poslano pošiljko znaša 3€. Pri pošiljkah, ki se plačujejo po povzetju Pošta Slovenija zaračunava provizijo prenosa kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Trajanje dostave 

Trajanje dostave je od 7-14 dni (v primeru zaloge)

Možnosti plačila

·         po povzetju
·         preko plačilnega sistema PayPal

Oddaja naročila

Naročila se oddajo preko spletne trgovine www.mihaelzmahar.si, kjer se navede sledeče podatke: Ime in priimek naročnika, naslov, poštna številka, kraj in e-naslov ali pa naročnik pošlje naročilo z želenim izdelkom z vsemi prej navedenimi podatki na info@mihaelzmahar.com

Vračilo blaga

OPIS PRAVICE DO ODSTOPA OD NAKUPA:

Kupec ima pravico, da vrne izdelek, ki je poškodovan in v kolikor dokaže da je poškodba nastala med samim pošiljanjem. Če kupec odstopi od naročila, mu bo  podjetje vrnilo vsa opravljena plačila takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14-ih dneh po prejemu vrnjenih izdelkov. Kupcu se vrnitev kupnine zavrne v primeru slabega ravnanja z pošiljko, ki je bilo posledica same poškodbe. Vračila se izvršijo na Atlantean creation d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana.

Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Končna določba

Ti pogoji in pravila imajo naravo pogodbe. Morebitne spore v zvezi s tem pogodbenim razmerjem rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Stranki udeleženki v elektronskem poslovanju soglašata, da bosta ob morebitnih sporih medsebojno priznavali veljavnost elektronskih sporočil na sodišču, če veljavnost le teh ni bila predhodno ugovarjana skladno s postopki, ki so opredeljeni v teh pogojih in pravilih. Nadaljevanje uporabe spletne strani po objavi sprememb pomeni, da se z navedenimi spremembami strinjate.

Veselimo se druženja z vami v pozitivni in lahkotni energiji!
 
Atlantean creation d.o.o. in Mihael Žmahar - www.mihaelzmahar.si
 

BREZPLAČNA AVDIO KNJIGA

Prijavi se na e-novice in prejemal/a boš intervjuje z najuspešnejšimi ljudmi, video učenja za preboj in še in še. Obdarim te tudi s super avdio knjigo, ki ti bo razkrila recept za uresničevanje tvojih sanj.