spletni program

Spletni MAN TALK - moška miza za ženske: Kaj se plete v moški glavi

Spletni MAN TALK - moška miza za ženske: Kaj se plete v moški glavi

Moški iskreno in direktno o moških!

Moški um. Tako briljanten, a včasih tako zelo skrivnosten, se strinjaš?
 
In na drugi strani ti. Nežna ženska duša. Vsak tvoj korak je blagoslov za svet. In v tem svetu vidiš ljubezen. In le-ta mora z mogočnimi krili zleteti nazaj v tvoje naročje. To ljubezen pa polagaš tudi v moške roke, kajne? A zdi se, da ko ta ljubezen pristane v njih, te to bolj lomi kot pa ljubi. Zakaj?
 
Včasih se zdi, da moški razmišljajo v kodah, katerih ne razume nihče razen oni. Ja, moški svet je skrivnosten. Celo tako zelo, da se ga punce že stoletja trudijo razumeti. A ne gre. Sploh, ko se gre za … odnose in ljubezen.

Moška psiha je drugačna na splošno.

Definitivno je moška psiha drugačna predvsem, ko se gre za odnose in ljubezen. Nadeli so ji številna imena – brezčutna, hladna, agresivna in tako dalje. Pa naj ti kot moški povem, da je to daleč od resnice. To je velikokrat le dobra gledališka predstava, ki se je rodila zaradi »pričakovanj« do moških. Pod to trdo skalo je duša. Dušo ima on. In dušo imaš ti. In izraz sorodne duše je bil ustvarjen z namenom. Moški smo vaše sorodne duše. Le zemljevid potrebujete, da bi znale ta zemljevid prebrati. 
 
Moški ima predvsem zaradi domače in kolektivne vzgoje svoja prepričanja in principe, katerim sledi. In na podlagi njih sprejema svoje odločitve glede vsega. Te odločitve pa zmedejo žensko intuitivno dušo. Te odločitve so zelo hitre, kompleksne in mnogokrat - nerazumljive. 

Zato je čas, da malce stopim tudi na tvojo stran, draga moja. V desetih letih dela z ljudmi, sem spoznal, kaj punce potrebujete in iščete pri moških. V partnerstvih. V ljubezni. A ko opazujem, vidim, da nekaterim ne gre. Ker ne razumete moške narave in moških principov, ne morete ustvariti tistega partnerstva katerega si želite.


Zato je čas, da ti razkrijem direktne resnice o moški psihi in o tem:

 •  kaj moški v resnici išče pri punci
 • kaj gre moškim pri ženskem dvorjenju »na živce« in zakaj
 • zakaj moški bežijo stran in kako mu pokazati, da to ni potrebno
 • kaj moški potrebuje, da ostane v zvezi
 • zakaj ti zanj narediš vse, on pa na koncu razdre vajino povezavo
 • zakaj moški bežijo k »drugi ženski«
 • zakaj moški namesto prijazne punce rajši izberejo punco, katera jim »teži«
 • kako postati kraljica, ki jo bo moški izbral doživljenjsko
 •  kako biti resnična ti in se ne izgubiti v odnosu z moškim
 •  kako se ne bati njegovega odhoda ali drugega načina »kaznovanja«
 •  kako obuditi romantično zvezo, ki se je ohladila
 • kako se pogovarjati z moškim, da se ne bo »zaprl« pred teboj
 •  In še in še…  

PLUS meditacija za dvig karizmatične ženske moči


Ta pogovorna delavnica ne bo takšna kot si je vajena. O ne. Ne moremo takšnih sočnih informacij vključiti v neko predavanje. Ne. Tokrat bomo naredili drugače. Tokrat bomo javno odprli MOŠKO MIZO ZA ŽENSKE. Tokrat se mi boste s svojimi vprašanji pridružile ve. Mi postavile vprašanje, na katerega si želite resnično izvedeti odgovor. Nato pa bomo zavrteli to okroglo mizo in razkrili moške resnice.

Vabim te na ekskluzivni spletni ženski večer, z moškim za glavno mizo. Dobili se bomo na spletu. Prinesi s seboj vprašanja (ta del je OBVEZEN za to mizo) na katera si najbolj želiš odgovora. Povej mi o konkretni situaciji iz tvojega življenja in mi vprašanje o njej postavi na ODPRTI CHAT.  in podal ti bom tehnike in prijeme, ki ti bodo pomagali pri razreševanju odnosov. Veliko se bosta naučile tudi ena od druge, ko boste poslušale o različnih situacijah. Pa spregovorimo o dajanju in izkoriščanju v odnosu, o »maminih sinkih« in puncah, ki se preveč trudijo. Pa o srečnih partnerstvih in moških, ki bi dali vse zate. Kajti to si tudi zaslužiš. 
 
Zate bom spregovoril iskreno. Mnogi moški ne bi tega storili. Jaz bom. Povedal kako sem jaz doživljal kot moški močno žensko, kot je moja žena. Brez cenzure. Pokazal ti bom pot do ljubezni. Ker si jo zaslužiš.

POZOR:  ker vem, da imaš mogoče občutljiva vprašanja in ne želiš, da bi tvoje prijateljice oz. partner slišal, da jih postavljaš ti, mi ob prijavi napiši svoj "nick name", oz nadimek, s katerim želiš, da te registriram na seminar. Tako se bo v odprtem pogovornem chatu prikazovalo to ime. Tako nihče ne bo vedel kdo si in vprašala boš lahko karkoli si želiš. 

Diskretnost je zagotovljena. Tako se lahko sprostiš in vprašaš karkoli želiš.

Se veselim vseh vas, ki se mi boste pridružile. Mesta so zaradi individualne obravnave omejena - šlo bo za manjšo skupino. 

BREZPLAČNA AVDIO KNJIGA

Prijavi se na e-novice in prejemal/a boš intervjuje z najuspešnejšimi ljudmi, video učenja za preboj in še in še. Obdarim te tudi s super avdio knjigo, ki ti bo razkrila recept za uresničevanje tvojih sanj.